Добре дошли в ''Андерсън'', това не е обикновенно училище. Тук учат вампири, върколаци и мутанти. Приятно прекарване във форума
 
ИндексИндекс  PortalPortal  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Разяснения за расите

Go down 
АвторСъобщение
Хейли Андерсън
Директор
avatar

Брой мнения : 54
Join date : 19.08.2010

ПисанеЗаглавие: Разяснения за расите   Пет Авг 20, 2010 4:54 am


Вампири
Ще се отклоним малко от характерисикана на Стефани Майер за вампирите така , че четете внимателно.
Тези същества изглеждат досущ като хората , но са много по-красиви. Тяхната кожа е ледено студена , бяла и твърда като камък , но все пак привлекателна.В зависимост от това с каква кръв се хранят очите им може да са ярко червени или златисти. Вампирите са много силни и бързи , а повечето имат и специални дарби. Това ги прави още по-трудни за убиване , но все пак има начини. Един вампир може да бъде убит по следният два начин: главата му да бъде отсечена с някакъв сребърен предмет или да бъде наръган в сърцето със сребърен кол , но това не винаги работи.Много хора си мислят , че ако избутат вампир на слънце той ще пламне и ще се превърне в пепел , но не е така. Слънцето не може да убие вампирите , но ги отслабва .Освен тези неща вампирите никога не спят.


Върколаци
Има много теори за това какво е върколака , но ние следваме тази на Стефани Майер. Според нейните книги върколака представлява човек , който се превръща във вълк и то не само при пълнолуние. Върколаците са възникнали не чак толкова отдавна при приближаването на вампири .Постепенно хората са престанали да се трансформират в тях , но това не значи , че това не се е предало през поколенията. Във всяко момче , а понякога и момиче живее по-малко от вълка и когато настъпва опастност ( най-вече когато приблицават вампири) то се показва. Върколаците лесно губят контрол и затова не е съвсем безопастно да се стои край млад върколак , защото той лесно може даа загуби контрол и може да има пострадали. Както сте се доесетили досега върколаците и вампирите са смъртни врагове и се бият един срещу друг. Сигурно си мислите , че върколаците нямат шанс срещу един вампир , но грешите. Върколаците също като вампирите са изклучително силни и бързи . Те може и да нямат специални способности , но за сметка на това раните им зарастват много бързо. Заразлика от вампирите върколаците имат повишена температура - около 40 градуса постоянна.


Мутанти
Това понятие може и да не ви е познато , но ако сте гледали Х-мен ще се досетите.
Мутантите представляват хора със специални способности. Те може да са всякакви - от трансформиране във плъх до контрол на елементите и отнемане на живот и т.н.Мутантите не са изроди , но повечето обикновени хора ги възприемат за такива и ги отблъскват. Един обикновен човек не може да бъде превърнат във мутант - той просто се разжда такъв , но ако един мутант не желае да е такъв какъвто е има специално лекарство , което може да го превърне в обикновен човек.Мутантите също са доста бързички.Последната промяна е направена от Хейли Андерсън на Чет Сеп 02, 2010 4:14 am; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Разяснение за расите. Нещо важно което трябва да прочетете)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хейли Андерсън
Директор
avatar

Брой мнения : 54
Join date : 19.08.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения за расите   Чет Авг 26, 2010 7:43 am

Важно!
Един човек (вампир,мутант) може да има само една дарба.Не може да има две еднакви дарби и една дарба не може да принадлежи на повече от един герой.Дарбите които са заети, ще бъдат зачертнати.Ако искате дарбата Безсмъртие или Абсолютен контрол, трябва първо да питате админа.
Ако вампир иска дарба, трябва да пише че кандидатства за нея, а не да пише че има такава
Дарби

Както разбрахте от по-горе само мутантите и вампирите могат да имат специални дарби ,а върколаците не . За да не се оливате ще сложим ограничение на 1 дарба засега. Може би в по-горните курсове може да се прояви още някоя , но това още не е решено.Засега мутантите и вампирите могат да имат само по-една дарба. Знам , че може и да ви се иска сами да си измислите каква ще е тази дарба , но за да има някакво равенство ще ви пусна един списък с възможните дарби . Не се сърдете товва се прави , за да се улесните вие , а също и учителите. Все пак при някои предмети (като усвояване на дарба) се налага да ви учим как да овладеете силите си , а ако има безбройни дарби уроците ще се усложнят. Дано сте ме разбрали правилно.

Списък с Дарби

За вампири:

Електричество - при тази способност от пръстите на вампира се изтрелват ток и мълнии и повалят противника. Колко са силни тока и мълниите зависи от способността на вампира да контролира дарбата си .

Видения - това е дарба , който ви помага да виждате какво ще се случи в бъдещето , но само ако има взето решение. Никой не може да каже кога е има видение , но те са бързи и през повечето случаи са ясни.

Манипулация на чувства - тази способност ви дава възможността да усещата и променята чувствата на хората , вампирите , мутантите , върколаците и всякакви други същества около вас. Например , ако някой е тъжен можете да го равеселите или ако някой е уплашен да го успокоите и т.н.

Манипулация на спомени - това е една прекрасна дарба. Чрез нея можете да триете и изграждате спомените на хората и всички други същества , които поиската само с поглед .

Създаване на илюзия :
- за болка - чрез тази способност можете да накарате човек да си мисли , че изпитва огромна болка и него наистина го боли , но всъщност всичко е в главата му . Всичко е илюзия
- за страх и паника - можете да накарате да се страхува и да изпитва паника дори от една мравка .
- за сънища - това е способност , която позволява на вампирира да накара човека да помисли , че спи и да изгради съня му.

Щит- щитовете са два вида. Ето ги и тях:

Физически щит- Физическият щит представлява следното:
Когато притежателят на тази способност я използва и някое същество се приближи до него, то се отклонява автоматично. Човекът ( вампир, мутант, върколак) забравя, защо е тръгнал към тази посока.

Мислен щит: Притежателят на тази не може да бъде повлиян от каквато и да е друга дарба. Притежателят може да "опъне" щита. Когато щита бъде " опънат", се отблъсква на около 50 метра от притежателят.


*Безсмъртие - това е една изключително рядко срещана дарба и тя си проличава след известно време ( години , месеци и т.н). Тази дарба не позволява на никой да убие вампира освен ако той не желае. Тоест , ако вампирит с тази способност не желае да умре това няма как да стане. Ако дарбата е добре равита дори може да се защитават и други хора от смърт.

Четене на мисли- тази дарба позволява на притежателят да достигне до всеки ум, на радиус около 1 километър.

Четене на мисли чрез допир- притежателят на тази дарба, може да види всички мисли които някога са минавали на " даденият човек", и то само чрез едно докосване!

Разхлабване на емоционални връзки - тази дарба също може да я притежават вампирите . Тя служи за разхлабване на чувствата на хората ( или съществата) един между друг и така те могат да бъдет маниполирани по-добре. Не действа само на вампирите със щит и всички , които те закрилят.

Игра със спомени - Притежателя на тази дарба може да променя спомените на всеки от дребни корекции до пълна промяна или заличавне. Също така може и да накара създанието да си спомни нещо ужасяващо с което да го измъчва и дори да го убие ( но в много рядки случаи и никога не става случайно. Вмапирът трябва да иска да убие някого , за да го направи)


За мутантите:

Минаване през предмети и хора - способност , която позволява на мутанта да преминава като призрак през абсолютно сякакви одушевени и неодушевени предмети .

Теликинеза - дарба , която позволява на мутанта да повдига предмети и хора само с силата на мисълта си

Контрол на времето - това е една прекрасна способност , която е доста опасна ако е в лоши ръце. Тя позволява на мутанта да накара времето да тече по бавно или по бързо или да го спре и след това никой нямада е разбрал.

Метален човек - чрез тази способност мутанта може да стане целия метален. Смисъл да се покрие с метал отгоре и така няма да му се случи нищо.

Биолокация - способност, даваща на притежателя си умението да е едновременно на две места, често несъзнателно и е радко срещана.

Контрол върху метала - тази дарба позволява не мутанта да контролира метала както иска.

Огнени очи - Тази дарба е много опасна. Притежателят и може да превърне всяко едно нещо което види в пепел.

Контрол на елементите :
- Огън
- Земя
- Бъздух
- Водя
Можете да изберете само един елемент.

Контрол над времето (метеорологичното време)- тази способност дава на мутанта предимството да си играе с времето, може да създава бури, урагани, торнада, светкавици и т.н.

Абсолютен контрол - Тази дарба е много опасна тя е от клас 5, мутантът който притежава дарбата може да чете мисли, да мести предмети с мисълта си, може чрез мисъл да унищожи човек или каквото иска сруго същество. Никоя дарба не може да достигне до притежателят без той да поиска. При тази дарба много често се губи контрол, което е опасно за притежателя и " хората " около него. ( понякога има и вампири с тази дарба , но само ако преди да се превърнат във вампири са били мутанти)


Заети дарби

Видения- Виктория Андерсън
Създаване на илюзия ( за болка)- Елена Деруло
Контрол над времето (метеорологичното време) - Ашли Джеймс
Абсолютен контрол: Хейли Андерсън, Алисън Найт
Безсмъртие - Еванджелин Ранд
Манипулация на чувства - Евелин Джонсън
Игра със спомени - Никасандра Василиева
Електричество - Кимбърли Алисън Хоуп


Последната промяна е направена от Хейли Андерсън на Нед Сеп 26, 2010 12:13 pm; мнението е било променяно общо 15 пъти
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хейли Андерсън
Директор
avatar

Брой мнения : 54
Join date : 19.08.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения за расите   Сря Сеп 01, 2010 7:03 am

Ако имате предложения за дарби моля уведомете ни на ЛС.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Разяснения за расите   

Върнете се в началото Go down
 
Разяснения за расите
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Andersun Academy :: Начало :: Начало-
Идете на: