Виктория Андерсън Директор
Брой мнения : 137 Join date : 18.08.2010 Age : 28
| |
Ева Джонсън
Брой мнения : 15 Join date : 19.08.2010
| Заглавие: Re: Стаята на преподавателя Сря Авг 25, 2010 1:26 am | |
| Когато влязох в кабинета си за първи път, останх очарована. Всичко беше идеално, както винаги съм си мечтала. Подът бе от плочки с цвят на праскова. Имаше камина, която също бе с цвят на праскова. Близо до камината имаше и две канапета с цвят на червено вино. Пред тях имаше една дървена масичка, върху която стоеше бонбониера. - Бонбониера ли, защо?- очудих се. Та аз бях вампир,та мояда единствена храна е кръвта. Видях една картичка към бонбониерата на която пишеше следното: За да не се чудите, тази бонбониера е оставена, за да черпите децата които идват, имам предвид върколаците и мутантите. Заредили сме ви и с бутилки с кръв които се намират зад камината. Те са за вас и за вампирите, които ще ви посещават. Надявам се стаята да ви е харесала от Виктория Андерсън- директор на академия Андерсън. Лол, директорката била много мила, казах си аз и седнах на едното канапе | |
|
Виктория Андерсън Директор
Брой мнения : 137 Join date : 18.08.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Стаята на преподавателя Сря Авг 25, 2010 1:22 pm | |
| Троп- троп, това бе звукът който се чу когато, почуках на вратата на Евелийн Джонсън. - Заповядайте- чу се от стаята. Аз влязох вътре и видях свежата обстановка. Харесваше ми кабинетът и. - Здравей- казах и на лицето ми се изписа усмивка. - Здравей- отвърна вампирката срещу мен. - Сигурно, вече знаеш, аз съм заместник директорката- обявих. - Да известно ми е - каза Джонсън разтревожено. - Е исках само да пожелая късмет, ще ти е нужен, ако наистина мислиш да останеш. Надявам се да останеш.- казах аз на Евелин. - И аз- съобщи тя и се засмя. - Е добре това е всичко, аз ще тръгвам.- казах и излезнах плавно от стаята.
* Знам, че поста ми е предимно диалог, но не ми хрумна нищо друго. Извинявам се предварителни на всички. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стаята на преподавателя | |
| |
|