Виктория Андерсън Директор
Брой мнения : 137 Join date : 18.08.2010 Age : 28
| Заглавие: Кабинета на преподавателя. Сря Авг 25, 2010 3:34 am | |
| - Тази саксия тук.- казах си аз докато местех саксията в ъгъла.- А сега масата тук.- казах когато пренесох масата пред канапето.- Иии сега всичко е готово.- зарадвах се че съм свършила. Не можех да повярвам, че сама успях да сътворя това чудо. Кабинетът ми бе това чудо. обичх го, бе красив. Не мисля, че бих го преодстъпила на някой. Стените бяха оранжеви с отдолу, а на горе бяха рае с бяло. Върху прозорците имаше красиви зелени пердрта. Имаше канапе с кремав цвят, а пред него имаше една стъклена масичка, върху която тъкмо бях сложила, ароматизирани свещи. Две под формата на свера и една под формата на куб. На вратата се почука лекичко. - Влезте- отвърнах аз. Беше сестра ми. - Добре си се справила- похвали ме тя. - Дойдох да ти помогна, но явно нямаш нужда от помощ.- каза ми тя. - Имам- казах бързо аз. - Слушам- обади се Хейли. - Прегърни ме?- помолих я. Тя се разсмя и ме прегърна. Двете седнахме на канапето и се заговорихме. Известно време говорихме и после излезнахме от кабинета ми.
Последната промяна е направена от Проф. Андерсън на Сря Авг 25, 2010 2:57 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Ако случайно искате Рп с вашата зам. Директорка тук е мястото .) | |
|